Youtube emisiunea te cunosc de undeva

youtube emisiunea te cunosc de undeva

Tot muzica romananeasca vor canta si Maria Buza cu Pepe, doar ca muzica populara. Bianca Sarbu il va aduce in scena pe regretatul actor Nicu Constantin iar muzica populara va rasuna poftind lumea la dans adusa la Te Cunosc de Undeva de Daniel Max Dragomir care se va transforma in Ion Dolanescu. Dorian Popa va face din nou senzatie cu un nou travesti. De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un lifting facial complex și acum arată cu totul altfel. Fiecare seară de sâmbătă va fi o evadare către distracție și relaxare împreună cu toți cei din casă, de la mic la mare, mai spune producătorul general al show-ului. Te cunosc de undeva! Cat de incendiar va fi spectacolul transformarilor in aceasta seara, care va fi atmosfera de la canapea si ce glume spumoase se vor face, care vor fi notele juratilor dar mai ales ce personaje va rezerva ruleta pentru urmatoarea editie a emisiunii Te Cunosc.

Youtube emisiunea te cunosc de undeva - TE cunosc

Personaje celebre din muzica internationala dar si unele cu renume la noi in tara, tranformari de 12 puncte, voci live si momente grandioase, coregrafii spectaculoase, comentarii spumoase si umor dat la maxim la canapea te asteapta sa te desfeti cu ele, sambata e la orele. Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like: Loading. Nu rata semifinala sezonului 10 a transformarilor totale la Te Cunosc de Undeva sambata 17 decembrie 2016 de la orele 20:00 la antena1, afla cine va castiga editia 15 Te Cunosc de Undeva, vezi care vor finalistii care se vor lupta in Marea finala dar. E o călătorie printre melodii și personaje celebre, care provoacă nostalgie pozitivă, care te ridică la dans de pe canapea, care te fac să râzi în hohote sau te surprind cu o lacrimă de emoție.

Te Cunosc de: Youtube emisiunea te cunosc de undeva

Semifinala Te Cunosc de Undeva va aduce un moment plin de emotie, care va aduce lacrimi in ochii juriului dar si a concurentilor, moment pregatit cu multa dedicatie de Amna care se va transforma in regretata Laura Stoica. Acesta se va transforma in nonconformista Nicki Minaj iar Serban Copot il va aduce in acesta sambata la Te Cunosc de Undeva pe Pharrel Williams. E juratul-profesor-complice al concurenților și le va da cele mai neașteptate sfaturi despre cum pot găsi mai ușor drumul spre personajele primite la ruletă.

Un commentaire sur “Youtube emisiunea te cunosc de undeva”

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués *